Maak een afspraak in Zeist

Heeft u als bestaande klant nog behoefte aan een afspraak of wilt u nog een paar extra zolen, klik dan op de onderstaande knop!

Maak een afspraak

Podozorg Zeist sluit na 13 jaar haar deuren

Praktijk sluit per 1 juli 2022

Na dertien jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt, heb ik de behoefte aan meer tijd voor mezelf en mijn gezin. Daarom heb ik besloten de praktijk van Podozorg Zeist per 1 juli 2022 te sluiten.

Podologie/podotherapie is een passie van mij maar met een eigen onderneming heb ik niet voldoende ruimte om mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik blijft wel werken als registerpodoloog, maar zonder een eigen praktijk. Waar dit zal zijn is nog onbekend.

Geen nieuwe patiënten vanaf 1 maart 2022

Vanaf 1 maart 2022 worden er geen nieuwe patiënten meer aangenomen om te voorkomen dat een traject niet tijdig goed afgerond kan worden. Pas vanaf 1 juli 2022 sluit ik de deur definitief.

Afspraak voor bestaande patiënten

Heeft u als bestaande klant nog behoefte aan een afspraak of wilt u nog een paar extra zolen dan bent u de komende maanden nog van harte welkom. U kunt alleen nog telefonisch een afspraak inplannen.

Via deze weg wil ze iedereen, die nog niet persoonlijk bericht heeft gehad, bedankt voor het in Podozorg Zeist gestelde vertrouwen.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.