Over Podozorg Zeist

De praktijk bestaat sinds november 2009. We zijn gestart onder de naam Podologiepraktijk de Betere Voet. In maart 2014 hebben we definitief gekozen voor de naam Podozorg Zeist. De jaren ervoor werkten we al veel samen met Podozorg Nederland en deelden we dezelfde visie. Ook laten we de zolen al sinds 2011 maken bij het podolab van Podozorg Nederland.

De praktijk is gevestigd op de van Reenenweg 105 in Zeist. Als het bezoeken van de praktijk voor u een probleem is, kunnen we ook bij u aan huis komen.

Onze missie

Podozorg Zeist heeft als doel om op een deskundige en betrouwbare manier goede en juiste voetzorg leveren. Hierbij vinden wij kennis en ontwikkeling zeer belangrijk, maar ook heldere communicatie, uitleg aan de klant en samenwerking met andere disciplines.

Visie

Podozorg Zeist streeft ernaar om de allerbeste te zijn in het vak. Dit proberen we te bereiken door te blijven leren en ontdekken. Dit doen we door middel van bijscholing, maar ook intervisie en intercollegiaal overleg binnen verschillende disciplines.

Wij willen de wachttijd beperken tot maximaal drie weken, zodat de klacht snel onderzocht kan worden.

Wij streven ernaar om de verslaglegging aan bijvoorbeeld uw huisarts of andere betrokken discipline zo helder en volledig mogelijk te houden, zodat u als klant niet afhankelijk bent van één podoloog.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.