Maak een afspraak bij Podozorg Zeist

Geen verwijzing nodig

Voor een afspraak bij Podozorg Zeist heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, de zorg is vrij toegankelijk. Vergoeding voor podologie komt uit de aanvullende zorgverzekering.

Telefonisch afspraak plannen

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen. Om een medewerker te spreken kunt u, tijdens kantooruren, bellen met 030-8774006.

Direct online een afspraak plannen

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in onze online agenda. Hierin kiest u een gewenste datum en een tijdstip dat u goed uitkomt. Bent u al een keer in onze praktijk geweest? Dan kiest u voor de optie ‘bestaande patiënt’. Gebruik bij de eerste keer inloggen uw geboortedatum als wachtwoord (dd-mm-jjjj).

Maak een afspraak

Werkzame (register) podologen

U kunt in de online agenda niet zien op welke dag welke registerpodoloog werkzaam is. De werkdagen per registerpodoloog zijn als volgt:

  • Maandag: Delia van 09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag: Marjolein van 09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: Marjolein van 14:00 - 21:00 uur
  • Donderdag: -
  • Vrijdag: Marjolein van 09:00 - 12:00 uur

Herhaalbestellingen steunzolen

Voor een herhaalverstrekking, van een eerder geleverd paar, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik maken van ons bestelformulier.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.